Lecatorin siivoamaan kotiin on mukava tulla - kotisiivousta luotettavasti

Lecator huolehtii kotisi siivouksesta luotettavasti ja ammattitaidolla. Hemmottele itseäsi ja perhettäsi puhtaalla ja raikkaalla kodilla. Kotisiivous on arjen-luxusta. Kun huolehdimme kotinne siivouksesta, jää sinulle enemmän aikaa vaikka harrastuksiin tai perheen kanssa yhdessä oloon. Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan juuri teille sopiva siivous. 

Haluaisitko tutun siivoojan, joka käy säännöllisesti luonasi siivoamassa?

Tämän mahdollistaa sopimussiivous. Sovimme kanssasi kotisiivouksen tiheyden sekä työt, jotka haluat siivoojamme tekevän. Siivojana toimii sama tuttu henkilö, joka perehtyy aina huolellisesti siivottavaan kohteeseen ja toiveisiisi. Teemme työtämme täydellä luottamuksella. . Kaikki työntekijämme palvelevat suomen kielellä. 

Oletko muuttamassa, kaipaatko ikkunoidenpesua tai onko sinulla juhlat tulossa?

Lecator palvelee sinua. Kotisiivous voi olla myös yksittäinen siivoustyö silloin, kun edessä ovat esimerkiksi juhlat, syys-siivous, ikkunanpesu, muutto tai mikä tahansa muu siivouksen tarve.

Otathan yhteyttä, niin jutellaan kotisiivouksesta lisää! Palvelemme Etelä-Karjalan ja pääkaupunkiseudun asukkaita.

Suosittele meitä

Muista kotitalousvähennys!

Kotitaloustyö, kuten juuri siivous, oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys tarkoittaa, että voit vähentää osan siivouksen kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. 

Kotisiivous