Viihtyisät toimitilat - yrityssiivousta laadukkaasti 

Lecator Oy on yrityssiivousten ekspertti. Olemme luotettava kumppani kaikenlaisille yrityksille, jotka arvostavat siistejä ja viihtyisiä työtiloja. Palvelemme myös yksityisasiakkaita kotisiivouksissa.

Yrityssiivousta toimistoissa, myymälöissä ja muissa liiketiloissa

Toimimme monipuolisesti erilaisissa yrityskohteissa, esimerkkeinä myymälät, toimistot ja pankit, autokorjaamot, hammaslääkärit ja lääkäriasemat sekä ravintolat. Siivoussopimukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioon ottaen aikataulut ja tilojen mahdolliset erikoisvaatimukset. 

Valitse yrityssiivoukseen helppo sopimussiivous

Olethan meihin yhteydessä, tulemme paikanpälle keskustelemaan ja laatimaan yhdessä kanssanne juuri teidän tiloihin sopivan siivous-sopimuksen. Koko henkilökuntamme palvelee suomen kielellä. 
 

Suosittele meitä

Meille on tärkeää, että työntekijät ja asiakkaasi viihtyvät

Siisti ympäristö on sekä työntekijöiden että yrityksen asiakkaiden etu. Asiakkaan on mukava astua puhtaaseen myymälään, työntekijät viihtyvät puhtaassa ja siistissä työympäristössä, kun tilat pysyvät jatkuvasti siisteinä.

Jätä yrityksen siivous ammattilaiselle, jolloin yrityksesi työntekijät voivat keskittyä siihen, mitä he parhaiten osaavat. Lecator hoitaa puolestaan parhaiten oman osuutensa – siivouksen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa.

myymäläsiivous